Afspraak met de voltallige groep 5 minuten voor de start van de activiteit waar je de Oenanthemonitor(en) zal ontmoeten. Exacte afspraakplaats wordt in de laatste afsprakenmail (ten laatste 1 dag voor de activiteit) nog eens duidelijk vermeld.

Een paar dagen (in drukke periode een dag) op voorhand worden de laatste afspraken door Oenanthe doorgestuurd per mail (tenzij anders afgesproken) als antwoord op je mail met definitief aantal deelnemers die je ten laatste 7 dagen voor de activiteit doorstuurt per mail.

De deelnemers hebben best sportieve of gemakkelijke kledij (aangepast aan het weer) aan bij aankomst, zodat iedereen er meteen aan kan beginnen en er geen tijd verloren gaat met omkleden! Voorzie reservekledij en/of zwemkledij (bij wateractiviteiten) onder je kledij en stevig gesloten schoeisel (teenslippers, naaldhakken, … worden afgeraden). Voor onze wateractiviteiten moet je je schoenen aanhouden (waterschoenen zijn dus handig, maar dit mogen ook gewoon sportschoenen zijn die nat mogen worden).

Bij gewoon regenweer gaat alles door. Indien het echt niet te doen is (bij onweer of storm) dan moeten we annuleren of programma aanpassen. Bij twijfel bel me op ten laatste 2 dagen voor je geplande activiteit (bel op dondernamiddag of vrijdagvoormiddag als je activiteiten hebt gepland op maandag of dinsdag – in het weekend zijn we niet aanwezig op kantoor)

De kleine kleedkamers met beperkte douchemogelijkheden kan je gebruiken (maar ook andere groepen die bij ons langskomen kunnen hiervan gebruik maken – omkleden of douchen kan dus even duren).

  • Op Transfo kan je waardevolle voorwerpen verzamelen ter plaatse en in 1 rugzak in onze lockers plaatsen. Je kan ook rugzakken achterlaten in de auto’s OF rugzakken meenemen naar de activiteiten zelf.
  • Op de Gavers kan je waardevolle voorwerpen verzamelen ter plaatse en zelf in een locker plaatsen (afhankelijk van de kleedkamers die je toegewezen krijgt kan je lockers afsluiten met stukken van 50 cent, 1 euro of 2 euro. Breng dus geldstukken mee om lockers te kunnen afsluiten).

Wil je iets drinken?

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

De activiteiten zijn pas definitief gereserveerd als je van Oenanthe een bevestigingsmail in je mailbox krijgt en dat is op zijn beurt enkel mogelijk als wij een ingevuld boekingsformulier in onze mailbox binnen krijgen. Vind je het boekingsformulier niet meteen terug? Deze groene knop vind je bij het gekozen programma (avontuur – teamchallenge – shootingactiviteit) op onze site helemaal onderaan terug (of rechts als je op pc of laptop naar onze site kijkt).

Als je een programma of activiteit boekt die binnen de 15 dagen valt, te rekenen vanaf de dag van het invullen van het boekingsformulier, dan bel je best nog even naar 0498 746 095 op weekdagen (niet op feestdagen of tijdens het zomerverlof van 21 juli tem 15 augustus) tussen 9u en 17u, zodat we je boeking zeker niet missen en je snel kunnen laten weten of je gevraagde programma of activiteit al dan niet mogelijk zal zijn.

OENANTHE BVBA
Knokstraat 3
8570 Vichte
Btw be 0860 873 020

Bureaus
Pieter Busschaertstraat 7a Vichte

Hugo:
0497/838054
Groepen en scholen Jorg:
0498/746095
Events, bedrijven en kampen Olivier:
0470/037526

info@oenanthe.be

 

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route