Professioneel & gepassioneerd, doen waar we goed in zijn.
Streven naar de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Mens versus mens, mens versus natuur.

Net dat ietsje meer!

Oenanthe Outdoor bestaat uit een team van professionele sportbegeleiders die instaat voor de organisatie en begeleiding van evenementen waar sport, buitenlucht en avontuur centraal staan.

Naast onze activiteiten op Transfo Zwevegem en het PRNC De Gavers in Harelbeke verhuren we heel wat materiaal voor evenementen over Vlaanderen en omstreken. Heb je zelf een idee? Laat het ons maar weten!

Ons bureau in Vichte is tussen de krokus – en herfstvakantie elke weekdag open van 9u tot 17u. Activiteiten kunnen op elke dag en op elk tijdstip doorgaan op onze vaste locaties (Transfo Zwevegem of Gavers Harelbeke) of op je eigen locatie, maar kan enkel door op voorhand (ten laatste 15 dagen) een programma of activiteit te boeken. Antwoord op je mails kan je dus verwachten tijdens onze openingsuren, wanneer we dan ook telefonisch bereikbaar zijn.

Headcrew

Hannes

Hannes

Zaakvoerder

Als papa van de groep zorgt Hannes ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt. Zijn kalmte en rust brengt hij over naar de werknemers, en zo zorgt hij ervoor dat iedereen zich goed voelt binnen Oenanthe. In zijn vrije tijd kan Hannes vooral van de rust genieten, maar let op, geen enkele uitdaging gaat hij uit de weg!

Olivier

Olivier

Zaakvoerder

Dit manusje-van-alles kan je zowat overal binnen Oenanthe wel eens tegenkomen. Hij zorgt ervoor dat alles op het werkveld vlot en veilig verloopt, en met zijn ervaring binnen zowat elke buitensportactiviteit zorgt hij ervoor dat iedereen weet wat hij doet. Klimmen, skiën, boarden, surfen, canyoning,… alles komt aan bod!

Jorg

Planner

Kent het reilen en zeilen van Oenanthe, want hij is een vaste waarde sinds jaar en dag. Als ware bureauman zorgt hij ervoor dat alle scholen en groepen een prachtige tijd kunnen beleven. In zijn vrije tijd is Jorg een fervente mountainbiker die zowat alle routes in de streek op zijn palmares heeft staan.

Jeroen

Jeroen

Materiaalman

Deze handige harry heeft voor ieder probleem wel een oplossing! Jeroen zorgt ervoor dat alle activiteiten kunnen doorgaan en dat het materiaal altijd tiptop in orde is. Na zijn wereldreis is hij het team opnieuw komen versterken. Hij spendeert zijn tijd het liefst buiten en indien mogelijk op de mountainbike!

Wout

Wout

Vaste medewerker

Ware artiest in hart en nieren. Naast zijn prachtige tekeningen en artwork is Wout een ware buitensportbegeleider. Geen enkele activiteit of creatieve uitdaging is voor hem te veel gevraagd.

Tuur

Tuur (“Polle”)

Vaste medewerker

Als powerbeast en fanatieke klimmer vind je hem vooral terug aan de rotswanden waarbij hij iedereen verbaast met zijn talenten. Naast klimmen gaat hij zowat iedere uitdaging in de natuur aan. Een rustige ochtend met Polle? Vergeet dat maar, zijn energie werkt aanstekelijk!

Bert

Bert

Vaste medewerker

Onze verborgen avonturier. Laat je niet misleiden door zijn onschuldig uiterlijk want in zijn vrije tijd trekt Bert de volledige wereld rond en het liefst solo! Van jungles in Venezuela tot de woestijn in Brazilië, geen enkel land is veilig voor Bert.

Tom

Tom

Vaste medewerker

Zijn winters en vrije uren brengt hij het liefst door in de sneeuw, of dat nu indoor of outdoor is. Hij staat bekend om zijn snowboard- en skateskills, en met zijn relaxte geest kan hij alle groepen meester.

Jarno

Vaste medewerker

Vanlifer straight out of Moerbeke! Sinds zijn stage in 2015 is Jarno niet meer weg te denken bij Oenanthe. Klimmen, skaten, splitboarden, rondreizen met de camper,… Jij bedenkt het, Jarno doet het!

over oenanthe outdoor

Heeft u vragen over onze activiteiten of kampen?

Of u wilt zelf iets organiseren voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons