Werk je graag buiten, bezit je de capaciteiten om voor een groep te staan en zijn avonturensport en meedraaien in een toffe bende jouw ding?

Word dan monitor bij Oenanthe!

Vul de medewerkersfiche in!

Wij hebben monitoren (ook stagiairs master of bachelor lichamelijke opvoeding) nodig vanaf begin april tot en met de eerste week oktober met een pauze tussen 21 juli en 15 augustus.

Vanaf april tot en met eind juni is de eerste drukke periode, waar scholen, sportdiensten, vrijgezellengroepen, families op bezoek komen op onze verschillende locaties. De meeste monitoren kan ik meestal inschakelen op weekdagen (niet op woensdag) voor de drukke avonturensportdagen op Transfo en de Gavers.

De eerste 3 weken van juli en de laatste 2 van augustus zijn er zomerkampen op het provinciedomein ‘De Gavers’ in Harelbeke en op Transfo te Zwevegem. Kinderen van 5 tot 14 jaar komen op een avontuurlijk kamp en om deze een spetterende week te bezorgen hebben we natuurlijk ook monitoren nodig.

Onze laatste en drukste werkperiode is de septembermaand met minstens de eerste week van oktober daarbij! Hiervoor hebben we altijd massaal veel begeleiders nodig voor de vele schoolsportdagen! Soms tot 30 monitoren per dag!

OENANTHE OUTDOOR BV

Tarweveld 3
8500 Kortrijk
BTW BE1005091630

Olivier
Algemene coördinatie en sportkampen
0470/037526

Hannes
Events, bedrijven en verhuur
0494/914156

Jorg
Boekingen, groepen en scholen
0498/746095

info@oenanthe.be