Reeds jaren organiseert Oenanthe sportkampen op het provinciaal domein ‘’De Gavers’’. Het basisrecept is avontuur, een kamp voor kinderen die graag buiten ravotten en houden van sporten met een avontuurlijk tintje. Onder deskundige begeleiding gaan de kinderen elke dag het avontuur tegemoet. Te land, te water en in de lucht!

Avontuurlijke kampen vanaf het 2e kleuter tot het 2e middelbaar. Voor elk wat wils. Met de jongste groepen blijven we de volledige week op het provinciaal domein De Gavers. De oudste groepen (avonturekampen en kicks) verplaatsen zich minstens éénmaal per week naar Transfo Zwevegem, waar we naast avontuur ook paintball en lasershoot aan bod kunnen laten komen!

Naast de kampen op De Gavers organiseren we ook kampen op Transfo Zwevegem. Dit voor kinderen van het 5e leerjaar tot 3e middelbaar. Het Shooting-Adventure kamp Transfokamp is de ideale mix voor kinderen die houden van avontuurlijke uitdagingen gecombineerd met shooting games (lasershoot, gog-paintball, archery shout out,…)

Een sportkamp bij Oenanthe moet voor jong en oud een onvergetelijke week worden van actie, sport, ontspanning en plezier. Het plezier buiten te zijn en samen met andere kinderen een bont kamp te beleven!

Hoe en waar inschrijven?

Inschrijvingen kunnen niet via Oenanthe zelf, maar wel via het vrijetijdspunt van Deerlijk en de sportdienst van Kortrijk.

Vrijetijdspunt Deerlijk

Inschrijvingen voor de paas- en zomervakantie starten op 9 december 2023 om 9u.

Online inschrijven.
Telefonisch tijdens de kantooruren:
056 71 89 81

Sportdienst Kortrijk

Inschrijvingen voor de paasvakantie starten op 15 januari 2024.

Inschrijvingen voor de zomervakantie starten op 22 januari 2024.

Online inschrijven.
Telefonisch tijdens de kantooruren:
056 27 80 00

(2e en 3e kleuter)
Gavers
(1e en 2e leerjaar)
Gavers
(1e en 2e leerjaar)
Gavers
(3e en 4e leerjaar)
Gavers
(5e en 6e leerjaar)
Gavers
(1e, 2e en 3e middelbaar)
Gavers
(5e leerjaar tem 3e middelbaar)
Transfo

Foto’s van de verschillende kampen vindt u terug op onze Facebook pagina

Heeft u vragen over
onze kampen?

contacteer ons

WINTER

Ben je al een sneeuw-/ski-/snowboard- freak of was je nog nooit op winterkamp, dan is dit de uitgelezen kans. Gedurende 6 dagen kan je je volledig amuseren in de sneeuw. Overdag skiën of snowboarden jullie onder de begeleiding van Nederlandstalige Guadal-monitoren en na het skiën kan je je nog eens uitleven op de avondactiviteiten. GUADAL.BE