Avontuurlijk aanbod Transfo Zomert!

Deze zomer ontpopt het zomerterras aan de duiktank zich opnieuw tot een supergezellige plek waar tal van activiteiten zullen mogelijk zijn. Vanaf 3 juli start ons uitgebreid zomer programma waar je bijna elke middag bij ons terecht kan voor een super leuke activiteit. Wij delen deze activiteiten hieronder graag even met jullie mee! 

Wij starten op zaterdag 26 en zondag 27 juni met een KICK OFF! Hierbij kan ingeschreven worden voor een SUP initiatie, dit kan via onze reservatie pagina. (deze link is enkel voor de KICK OFF, andere activiteiten kunnen hieronder worden gereserveerd.)

 

OMSCHRIJVING ACTIVITEITEN:

 

KAJAK: elke namiddag (uitgezonderd maandag)

Omschrijving: Alleen in een enkele kajak of met twee in een duo kajak maakt men een tocht op de vaart.
Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun kajak.
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Onder de 12 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.
reserveer kajak

 

SUP: elke namiddag (uitgezonderd maandag)

Omschrijving: SUP (stand up padeling) is een nieuwe activiteit die monmenteel zijn opmars maakt! Met een opgeblazen SUP board kan men een tocht maken op het kanaal.
Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun SUP.
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Onder de 10 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.

reserveer sup

 

 

AQUAPISTE:  ieder weekend (in verlof periode elke middag)

Omschrijving: Een avontuurlijke hindernissenpiste boven het water! De deelnemers dienen de hindernissen tot een goed einde te brengen zonder in het water te vallen.
Duur: max 1u
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Vanaf 8 jaar, kunnen zwemmen is VERPLICHT.

reserveer aquapiste

 


TOUWENPARCOURS: elke zondag namiddag

Omschrijving: Een via ferrata langs de prachtige site van de Transfo.
Duur: 1u
Prijs: €8/pp tot 12j en €12/pp vanaf 12j

Leeftijd:  vanaf 8 jaar (laag touwenparcours), vanaf 12 jaar (hoog touwenparcours).
Reservatie:
reserveer op voorhand om zeker te zijn van een plaatsje! (reserveren kan ook aan het zomerterras).

reserveer touwenparcours

 

TRANSFO CIRCUIT: elke dag

Omschrijving:een interactieve tocht met een tiental opstellingen/proeven die te vinden zijn in verschillende gebouwen of unieke locaties op de site. Met je gezin of groepje wandel je van de ene proef naar de andere opdracht en zo ontdek je Transfo op een actieve manier, plezier gegarandeerd! Jong en oud trotseren samen de uitdagende opdrachten waarbij teamwork centraal staat.
Duur: ong. 2u
Prijs: €40 / groep (max 6 personen per groep)
Reservatie:
Reserveren kan tot 1,5u op voorhand!

reserveer Transfo Circuit

 

SNORKELPLONS: elke zondag namiddag

Omschrijving: Snorkelen in een unieke tank op de transfo! Neem een plons in een duiktank van 15m diep. Met een snorkel en een duikbril kan je het spectaculaire Atlantis ontdekken.
Duur: 1u
Prijs: €10 / deelnemer
Reservatie:
ter plaatse