Avontuurlijk aanbod Transfo Zomert!

Deze zomer ontpopt het zomerterras aan de duiktank zich opnieuw tot een supergezellige plek waar tal van activiteiten zullen mogelijk zijn. Vanaf 2 juli start ons zomer programma waar je elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie bij ons terecht kan voor een sessie kajak, sup en/of aquapiste (touwenparcours boven water). Reservatie op voorhand is niet verplicht, maar wel aangeraden. Ter plaatse aankomen zonder op voorhand te reserveren, kan resulteren in een uurtje moeten wachten of in het slechtste geval niet kunnen deelnemen aan de sessies omdat ze al volzet zijn.

OMSCHRIJVING ACTIVITEITEN: 

KAJAK: elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: Alleen in een enkele kajak of met twee in een duo kajak kan je 1u op het kanaal vertoeven na de opstart van onze monitor (geen begeleiding tijdens dit uur)
Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun kajak.
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Onder de 12 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.
reserveer kajak

SUP: elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: SUP (stand up padeling) is een nieuwe activiteit die momenteel zijn opmars maakt! Met een opgeblazen SUP board kan men een tocht maken op het kanaal na de opstart van onze monitor (geen begeleiding tijdens dit uur)
Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun SUP.
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Onder de 10 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.

reserveer sup

AQUAPISTE: elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: Een avontuurlijk touwenparcours boven het water met begeleiding van Oenanthe
Duur: max 1u
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Vanaf 8 jaar, kunnen zwemmen is VERPLICHT.

reserveer aquapiste