praktische info shooting

Praktische info

  1. Afspraak 5 minuten voor de start van de activiteiten op Transfo te Zwevegem in de buurt van de niet te missen hoge watertoren en schoorsteen, de exacte plaats wordt ten laatste 1 dag op voorhand door Oenanthe doorgestuurd per mail. De ingang van Transfo bevindt zich in de Blokellestraat 113 waar je binnen rijdt en een grote parking hebt aan de linkerkant. Gelieve daar te parkeren en daarna door te wandelen met de voltallige groep richting de niet te missen hoge watertoren, waar je onze monitor / monitrice zal ontmoeten aan de afgesproken plaats. 
  2. Zorg voor aangepaste kledij aan het weer, want alles gaat buiten door! Stevig schoeisel is een aanrader en bij regenweer kunnen waterdichte schoenen zeker van pas komen! Reservekledij (en/of zwemkledij onder je gewone kledij bij kajak of aquapiste) is niet overbodig zodat je na de activiteiten andere kledij kan aantrekken, zeker als je daarna nog op restaurant moet.
  3. Bij gewoon regenweer gaat alles door. Indien het niet te doen is (bij onweer, storm, …) dan moeten we in samenspraak annuleren of het programma aanpassen,. Bij twijfel bel ons op ten laatste 3 dagen voor je geplande activiteit, maar onthoud dat we een buitensportorganisatie zijn, waar alle activiteiten buiten (ook in de regen en wind) doorgaan. 
  4. De instructie van de monitor en het al dan niet aantrekken van de pakken (overall) of beschermingsmateriaal (gordels, helmen, leeflijnen) zitten in de sessie-/programmatijd gerekend.
  5. De kleedkamers en douches zullen gesloten blijven. Wel kan je waardevolle voorwerpen verzamelen ter plaatse en in 1 rugzak in onze lockers laten plaatsen door onze monitor. Na de activiteit kan je de rugzak dan terug ontvangen van onze monitor.
  6. Tijdens de openingsuren van de duiktank en het zomerterras 50 bar kan je iets eten/drinken op Transfo. Is het zomerterras of de duiktank niet open op het moment dat je bij ons langskomt en wens je toch iets te drinken, stuur ons een mailtje OF vermeld graag iets eten of drinken bij vraag/opmerking in het contactformulier. Wens je iets te drinken/eten/heb je vragen op of over het zomerterras? Dan kan je mailen naar bar@duiktank.be. Meer info vind je op de facebookpagina van het zomerterras 50 bar. Let op! De beperkingen qua aantal in een bubbel zijn verschillend voor outdoor activiteiten als voor zomerterrassen, gelieve hiermee rekening te houden.
  7. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Voor groepen die wensen te betalen via overschrijving na het ontvangen van een factuur (na de activiteiten) op naam van een bedrijf/instantie met BTW nummer zijn de vermelde prijzen exclusief 21% BTW.
  8. Eventuele covid 19 – maatregelen zullen je nog meegedeeld worden in de laatste afsprakenmail. Gelieve dus goed je mailbox in de gaten te houden!

De activiteiten zijn pas definitief gereserveerd als je van Oenanthe een bevestigingsmail in je mailbox krijgt en dat is op zijn beurt enkel mogelijk als wij een ingevuld contactformulier in onze mailbox binnen krijgen. Bel (zie nummer onderaan mail) ons op bij twijfel!

OENANTHE BVBA
Knokstraat 3
8570 Vichte
Btw be 0860 873 020

Bureaus
Pieter Busschaertstraat 7a Vichte

Hugo:
0497/838054
Groepen en scholen Jorg:
0498/746095
Events, bedrijven en kampen Olivier:
0470/037526

info@oenanthe.be