• Transfo

Programma’s

A-programma:

B-programma:

Programma’s en bijhorende activiteiten zijn indicatief, boek je een sportdag voor 2024, dan bestaat de kans dat er wijzigingen zijn ten opzichte van de info hierboven. Het definitieve organisatieformulier (met de invulling van de verschillende activiteiten) wordt per mail bezorgd aan de contactpersoon van de school en dat ten laatste een week voor je geplande sportdag.

Prijs

Volledige dag (5 – 6u activiteit)
€ 22 per leerling met een minimum van 396 euro per klas/groep
Halve dag (2 – 3u activiteit)
€ 17 per leerling met een minimum van 306 euro per klas/groep

Meerprijsactiviteiten: je kan elk programma van hierboven upgraden met 1 of meerdere activiteiten hieronder opgesomd. Per meerprijsactiviteit die je toevoegt aan je programma, wordt er 1 gebruikelijke activiteit uit het programma geschrapt.

Grootte van de groep

  • Voor groepen variërend van 15 tot 200 personen (8 groepen/klassen).
  • De groep wordt verdeeld in groepen van +/- 20 personen (best niet boven de 25 personen per groep) die meedraaien in een doorschuifsysteem van 2 of 3 (halve dag) of 4 tot 6 (ganse dag) activiteiten.

Alternatieve programma’s

Teambuildings of challenge programma: De leerlingen nemen het in kleine teams tegen elkaar op in verschillende teambuildingsopdrachten. Hier kan de nadruk zowel op competitie of samenwerking liggen.

Op maat: indien haalbaar kunnen we naast de voorgestelde programma’s activiteiten wisselen of een volledig programma op maat uitwerken.

Wat breng ik mee

  • Picknick.
  • Aangepaste kledij aan het weer.
  • Reservekledij en -schoeisel.
  • Zwemgerief

Waar

Adres van de locatie:
Transfostraat 5, 8550 Zwevegem (kom je met de bus, dan parkeer je best op de parking van OC De Brug in de Otegemstraat 238, 8550 Zwevegem en kan je met alle leerlingen verder wandelen langs het kanaal – let op! dit is ook een fietspad – tot aan de niet te missen hoge watertoren)

boek je sportdag in 2023

boek je sportdag in 2024

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route

Op locatie

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op uw terrein, bedrijf, tuin, park, …

Heeft u vragen rond activiteiten op de Gavers?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons

Heeft u vragen rond activiteiten op Transfo?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons