Je beste vriend/vriendin trouwt binnenkort en jij werd aangesteld om een vrijgezellendag of – weekend te organiseren. Oenanthe kan je helpen bij het organiseren van een onderdeel, de hele vrijgezellendag of – weekend.

Op Transfo heb je heel wat mogelijkheden, klik hieronder op de verschillende opties voor meer info.

Bij avontuur, teamchallenge & challenge the bachelor kan je zelf een programma samenstellen met keuze van de duur en de activiteiten. We werken bij deze programma’s met groepen (bij voorkeur) van 15 – 25 deelnemers, begeleid door 1 monitor.

Bij de teamchallenge worden de groepen nog eens verdeeld in 2 teams die het bij elke activiteit opnemen tegen elkaar, terwijl er bij avontuur geen vleugje competitie aan te pas komt, maar de nadruk ligt op de beleving van de kick! Bij het concept ‘challenge the bachelor’ daagt de vrijgezel(le) zijn/haar vrienden/vriendinnen uit in de verschillende opdrachten. Bij deze 3 mogelijkheden kan je dan ook shooting – activiteiten toevoegen aan je programma.

Ben je enkel uit op shooting – activiteiten? Dan kan je op de 3 afzonderlijke mogelijkheden (lasershoot – softpaintball – archery shoot out) klikken of opnieuw een programma samenstellen en minstens 2 van deze activiteiten met elkaar combineren.

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route

locatie Kluisbos

Poletsestraat 69
9690 Kluisbergen

route

Op locatie

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op uw terrein, bedrijf, tuin, park, …

Heeft u vragen rond activiteiten op de Gavers?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons

Heeft u vragen rond activiteiten op Transfo?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons