Verjaardagen (8 - 14 jaar)

Heb je een sportieve en avontuurlijke zoon of dochter die binnenkort een jaartje ouder wordt! Twijfel dan niet en boek een verjaardagsfeest bij Oenanthe!

Op Transfo heb je heel wat mogelijkheden, klik hieronder op de verschillende opties voor meer info.

Bij avontuur kan je zelf een programma samenstellen met keuze van de duur en de activiteiten (ook de combinatie avontuur en shooting). We werken bij deze programma’s met groepen van maximum 24 deelnemers, begeleid door 1 monitor (groepen met minder of meer deelnemers zijn zeker ook mogelijk). Let op, ben je met minder dan 16 deelnemers, dan betaal je de prijs tussen haakjes vermeld, namelijk de minimum totaalprijs, vanaf 16 deelnemers betaal je de prijs per persoon (pp)

Ben je enkel uit op shooting – activiteiten? Dan kan je op de 3 afzonderlijke mogelijkheden (lasershoot – softpaintball – archery shoot out) klikken of opnieuw een programma samenstellen en minstens 2 van deze activiteiten met elkaar combineren. Voor de shootingactiviteiten werken we liefst met groepen van 8 à 10 tot en met 20 deelnemers met een maximum van 24 deelnemers per sessie en terrein.

 

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route

Op locatie

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op uw terrein, bedrijf, tuin, park, …

Heeft u vragen rond activiteiten op de Gavers?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons

Heeft u vragen rond activiteiten op Transfo?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons