Families Vrienden Verenigingen

Op Transfo heb je heel wat mogelijkheden, klik hieronder op de verschillende opties voor meer info.

Bij avontuur en teamchallenge kan je zelf een programma samenstellen met keuze van de duur en de activiteiten. We werken bij deze programma’s met groepen van maximum 24 deelnemers, begeleid door 1 monitor (groepen met minder of meer deelnemers zijn zeker ook mogelijk). Let op, ben je met minder dan 16 deelnemers, dan betaal je de prijs tussen haakjes vermeld, namelijk de minimum totaalprijs, vanaf 16 deelnemers betaal je de prijs per persoon (pp)

Bij de teamchallenge worden de groepen nog eens verdeeld in 2 teams die het bij elke activiteit opnemen tegen elkaar, terwijl bij avontuur de nadruk ligt op de beleving van de kick! Bij beide mogelijkheden kan je dan ook shooting – activiteiten toevoegen aan je programma.

Ben je enkel uit op shooting – activiteiten? Dan kan je op de 3 afzonderlijke mogelijkheden (lasershoot – softpaintball – archery shoot out) klikken of opnieuw een programma samenstellen en minstens 2 van deze activiteiten met elkaar combineren. Voor de shootingactiviteiten werken we liefst met groepen van 8 à 10 tot en met 20 deelnemers met een maximum van 24 deelnemers per sessie en terrein.

Transfo circuit is een niet begeleide activiteit en ideaal voor kleinere groepjes met maximum 6 deelnemers.

Transfo zomert en avonturenzondagen is een open aanbod voor losse deelnemers in de zomer, meer info vind je dus hieronder.

 

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route

Op locatie

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op uw terrein, bedrijf, tuin, park, …

Heeft u vragen rond activiteiten op de Gavers?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons

Heeft u vragen rond activiteiten op Transfo?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons