Werk je graag buiten, bezit je de capaciteiten om voor een groep te staan en zijn avonturensport en meedraaien in een toffe bende jouw ding, wordt dan monitor bij Oenanthe!

Vul de medewerkersfiche in!

Wij hebben monitoren (ook stagiairs master of bachelor lichamelijke opvoeding) nodig vanaf begin april tot en met midden oktober met een maand pauze van 21 juli tot 19 augustus.

Vanaf april tot en met eind juni is de eerste drukke periode, waar scholen, spordiensten, vrijgezellengroepen, families op bezoek komen op onze verschillende locaties.

De eerste 3 weken van juli en de laatste 2 van augustus zijn er zomerkampen te begeleiden op het provinciedomein ‘De Gavers’ in Harelbeke. Kinderen van 5 tot 14 jaar komen op een avontuurlijk kamp en om deze een spetterende week te beleven hebben we natuurlijk ook monitoren nodig.

Onze laatste en drukste werkperiode is de septembermaand met een halve maand oktober daarbij! Hiervoor hebben we altijd massaal veel begeleiders nodig voor de vele schoolsportdagen! Soms tot 25 monitoren per dag!

 

OENANTHE BVBA
Knokstraat 3
8570 Vichte

0497 838 054
info@oenanthe.be

Btw be 0860 873 020