• Transfo

Bij het concept ‘challenge the bachelor’ daagt de vrijgezel(le) zijn/haar vrienden/vriendinnen uit in de verschillende opdrachten.

Duur en prijs:

De deelnemers volgen de activiteiten best in groepen van 15 tot 24 deelnemers en elke groep wordt nog eens in 2 teams verdeeld, die het dan opnemen tegen elkaar. Vanaf 25 deelnemers worden er best 2 of meer groepen gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen actief bezig kan zijn. Bij een aantal tussen 25 en 30 deelnemers gebeurt groepsverdeling (1 of 2 groepen) best in overleg met Oenanthe en de verantwoordelijke groep. Er zijn programma’s mogelijk vanaf 2u.

De Prijzen hieronder zijn per persoon en inclusief BTW voor alle groepen, prijzen exclusief BTW voor alle bedrijven. Per monitor/groep rekenen we minimaal 15 betalenden, zie tussenhaakjes hieronder.

Duur: 2u 3u 4u hele dag (5 à 6u)
Prijs: €16

(€240)

€20

(€300)

€26

(€390)

€32

(€480)

Activiteiten:

Na het kiezen van de duur van het programma, kies je 1 activiteit per uur met daarbovenop 1 reserve – activiteit voor het gehele programma. Bijvoorbeeld programma van 3u met kajakpolo, skyswinger en aquapiste (reserve: boogschieten). 

*Bij groepen met een mix van verschillende leeftijden, kan de minimumleeftijd van de activiteit verlagen door hulp van de volwassenen.