Avontuur op je verjaardag

Duur en prijs:

De deelnemers volgen de activiteiten best in groepen van maximum 24 deelnemers. Vanaf 25 deelnemers worden er best 2 of meer groepen gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen actief bezig kan zijn. Groepen tot en met 15 deelnemers betalen de minimumtotaalprijs (zie tussenhaakjes in tabel) en groepen vanaf 16 deelnemers betalen het bedrag pp (zie in tabel). Bij een aantal tussen 25 en 30 deelnemers gebeurt groepsverdeling (1 of 2 groepen) best in overleg met Oenanthe en verantwoordelijke groep. Er zijn programma’s mogelijk vanaf 2u. Indien je kiest voor een programma van 2u in de namiddag dan proberen we 2 groepen na elkaar in te plannen. Een programma van 13u tot 15u en een programma van 16u tot 18u. Bij programma’s vanaf 3u kan je zelf een startuur voorstellen bij je boeking. De prijzen hieronder zijn per persoon en inclusief BTW voor alle groepen. Per monitor/groep rekenen we minimaal 15 betalenden, zie tussenhaakjes hieronder.

Duur: 2u 3u 4u
Prijs: €12 pp

(€180)

€14 pp

(€210)

€18 pp

(€270)


Activiteiten:

Na het kiezen van de duur van het programma, kies je 1 activiteit per uur met daarbovenop 1 reserve – activiteit voor het gehele programma. Bijvoorbeeld programma van 3u met hoogtouwenparcours, deathride en aquapiste (reserve: kajak). 

Meerprijsactiviteiten (let op! ook hier rekenen we minimum 15 deelnemers aan*):

Boeken doe je via de groene knoppen ‘boek hier uw activiteit’.

 

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route

Op locatie

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op uw terrein, bedrijf, tuin, park, …

Heeft u vragen rond activiteiten op Transfo?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons