Oenanthe zomert (niet meer) op Transfo, maar wel nog op de Gavers

  • Transfo

Een plaatsje reserveren in een kajak, op een SUP – board of op onze aquapiste is niet meer mogelijk wegens de aanwezigheid van blauwalgen op het kanaal Kortrijk Bosuit! Losse deelnemers of kleine groepjes op zoek naar avontuur, kunnen op de Gavers in Harelbeke wel nog terecht voor het zomerprogramma tot en met zondag 1 oktober (klik op onderstaande links voor meer info en contacteer het personeel van het PRNC De Gavers voor meer info, Oenanthemonitoren zie je dan op de dag zelf).

Oenanthe zomert op Transfo is ons enige open aanbod voor losse deelnemers en kleine groepjes, waarvoor je dus geen programma moet boeken als groep! Een plaatsje in de kajak, op het SUP – board of op het leuke touwenparcours boven water (aquapiste) kan je tot op de dag zelf reserveren, meer info vind je hieronder.

Deze zomer ontpopt het zomerterras aan de duiktank zich opnieuw tot een supergezellige plek waar je 1, 2 of 3 wateractiviteiten kan doen. Vanaf 8 juli start ons zomer programma waar je elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie bij ons terecht kan voor een sessie kajak, Stand Up Paddle en/of aquapiste (touwenparcours boven water). Reservatie op voorhand is niet verplicht, maar wel aangeraden. 

OMSCHRIJVING ACTIVITEITEN: 

KAJAK: elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: Alleen in een enkele kajak of met twee in een duo kajak kan je 1u op het kanaal vertoeven na de opstart van onze monitor (geen begeleiding tijdens dit uur)
Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun kajak.
Prijs: €10 / deelnemer

Leeftijd/minimumgewicht: Vanaf 25 kg – onder de 12 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.

reserveer kajak

Stand Up Paddle (SUP): elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: Voel de surf – vibe op onze SUP boards en geniet van het mooie zicht op de Transfo torens! Met een opgeblazen SUP board kan men een tocht maken op het kanaal na de opstart van onze monitor (geen begeleiding tijdens dit uur)
Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun SUP.
Prijs: €10 / deelnemer
Leeftijd/minimumgewicht: Vanaf 25 kg – onder de 12 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.

reserveer sup

AQUAPISTE: elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: Een avontuurlijk touwenparcours boven water met begeleiding van Oenanthe
Duur: max 1u
Prijs: €10 / deelnemer
Leeftijd: Vanaf 8 jaar, kunnen zwemmen is VERPLICHT.

reserveer aquapiste

ACTIVITEITEN EN TIJDSSLOTEN:

Je kan maximaal met 20 personen per sessie deelnemen. Kajakkers en suppers (maximum 20 personen in totaal) worden om 13.30, 15.00 en 16.30 opgestart door een monitor van Oenanthe. Personen (maximum 20 personen in totaal) die zich inschrijven voor de aquapiste worden door dezelfde monitor van Oenanthe opgestart om 14.00, 15.30 en 17.00. Je kan dus een uurtje suppen en een uurtje kajakken in dezelfde namiddag en tussendoor genieten van een lekker biertje, frisse cocktail of zomers ijsje op het zomerterras, mooier kan de zomer niet zijn! Het is mogelijk om meteen na je sessie aquapiste van start te gaan met kajak of sup…

Activiteiten Prijs

Tijdssloten

1 2 3
Kajak (K) €10 / deelnemer 13u30 – 15u00 15u00  16u30 16u30 – 18u00
SUP (S) €10 / deelnemer 13u30 – 15u00 15u00  16u30 16u30 – 18u00
Aquapiste (A) €10 / deelnemer 14u00 – 15u00 15u30 – 16u30 17u00 – 18u00

Ontdek naast ons avontuurlijk aanbod ook de andere activiteiten / belevingen via www.transfozomert.be

 

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route

Op locatie

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op uw terrein, bedrijf, tuin, park, …

Heeft u vragen rond activiteiten op Transfo?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons