Avontuurlijk aanbod Transfo Zomert

  • Transfo

Let op! Onderstaande info krijgt later dit jaar nog een update, hieronder vind je het aanbod van 2022! De links naar reservaties werken dus nog niet.

Deze zomer ontpopt het zomerterras aan de duiktank zich opnieuw tot een supergezellige plek waar tal van activiteiten zullen mogelijk zijn. Vanaf 1 juli start ons zomer programma waar je elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie bij ons terecht kan voor een sessie kajak, Stand Up Paddle en/of aquapiste (touwenparcours boven water). Reservatie op voorhand is niet verplicht, maar wel aangeraden. Ter plaatse aankomen zonder op voorhand te reserveren, kan resulteren in een uurtje moeten wachten of in het slechtste geval niet kunnen deelnemen aan de sessies omdat ze al volzet zijn.

OMSCHRIJVING ACTIVITEITEN: 

KAJAK: elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: Alleen in een enkele kajak of met twee in een duo kajak kan je 1u op het kanaal vertoeven na de opstart van onze monitor (geen begeleiding tijdens dit uur)
Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun kajak.
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Onder de 12 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.
reserveer kajak

SUP: elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: SUP (stand up padeling) is een nieuwe activiteit die momenteel zijn opmars maakt! Met een opgeblazen SUP board kan men een tocht maken op het kanaal na de opstart van onze monitor (geen begeleiding tijdens dit uur)
Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun SUP.
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Onder de 10 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.

reserveer sup

AQUAPISTE: elke zaterdagnamiddag en zondagnamiddag van de zomervakantie

Omschrijving: Een avontuurlijk touwenparcours boven het water met begeleiding van Oenanthe
Duur: max 1u
Prijs: €8 / deelnemer
Leeftijd: Vanaf 8 jaar, kunnen zwemmen is VERPLICHT.

reserveer aquapiste

 

 

ACTIVITEITEN EN TIJDSSLOTEN:

Activiteiten Prijs

Tijdssloten

1 2 3
Kajak (K) €8 / deelnemer 13u30 – 15u00 15u00  16u30 16u30 – 18u00
SUP (S) €8 / deelnemer 13u30 – 15u00 15u00 – 16u30 16u30 – 18u00
Aquapiste (A) €8 / deelnemer 14u00 – 15u00 15u30 – 16u30 17u00 – 18u00
(E-)MTB (M) €20 / MTB*

€25 / E-MTB*

Reserveer ten laatste op maandag je (E) mountainbike voor de komende zaterdag of zondag (bv 11 juli voor 16 of 17 juli) en wacht op een bevestiging per mail. Reserveer via deze link

 *enkel voor verhuur aan zomerterras (de mtb tocht dient te vertrekken en te eindigen aan het terras).

 

Ontdek naast ons avontuurlijk aanbod ook de andere activiteiten / belevingen via www.transfozomert.be

 

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route

Op locatie

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op uw terrein, bedrijf, tuin, park, …

Heeft u vragen rond activiteiten op Transfo?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons