Bij een teamchallenge – programma worden de groepen verdeeld in 2 teams die het bij elke activiteit opnemen tegen elkaar. Een recreatieve competitie met verschillende ludieke en soms gedurfde activiteiten.

Duur en prijs:

De deelnemers volgen de activiteiten best in groepen van 15 tot 24 deelnemers en elke groep wordt nog eens in 2 teams verdeeld, die het dan opnemen tegen elkaar. Vanaf 25 deelnemers worden er best 2 of meer groepen gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen actief bezig kan zijn. Bij een aantal tussen 25 en 30 deelnemers gebeurt groepsverdeling (1 of 2 groepen) best in overleg met Oenanthe en de verantwoordelijke groep. Er zijn programma’s mogelijk vanaf 2u. We voorzien challengeprogramma’s voor groepen vanaf 8 tot 300 deelnemers.

De Prijzen hieronder zijn per persoon en inclusief BTW voor alle groepen, prijzen exclusief BTW voor alle bedrijven. Per monitor/groep rekenen we minimaal 15 betalenden, zie tussenhaakjes hieronder.

Duur: 2u 3u 4u hele dag (5 à 6u)
Prijs: €16

(€240)

€20

(€300)

€26

(€390)

€32

(€480)

Activiteiten:

Na het kiezen van de duur van het programma, kies je 1 activiteit per uur met daarbovenop 1 reserve – activiteit voor het gehele programma. Bijvoorbeeld programma van 3u met kajakpolo, skyswinger en aquapiste (reserve: boogschieten). 

*Bij groepen met een mix van verschillende leeftijden, kan de minimumleeftijd van de activiteit verlagen door hulp van de volwassenen.

Bij grote groepen vanaf 50 deelnemers maken we een prijs op maat.