Lasershoot “battlefield live” is een spannend, sensationeel actie-spel voor jong en oud en is vergelijkbaar met paintball, maar dan zonder verfkogels! Hierdoor gaat het er minder agressief en pijnlozer aan toe! Gekleed in een camouflage – of SWAT-pak en gewapend met een spitfire machine pistol dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de buitenlucht, nemen de spelers, verdeeld in 2 teams, het tegen elkaar op. De laserguns hebben een bereik van meer dan 100m en schieten infrarood, zoals de afstandsbediening van je tv, waardoor schieten onschadelijk en veilig is! It’s your call of duty!

Lasershoot battlefield live kan gespeeld worden in sessies van een uur met flexibele uurkeuze door Oenanthe zodat je net voor of net na een andere groep kan langskomen op Transfo. Daarnaast hebben we onze sessies en bijhorende prijzen opgedeeld in een korte, medium en lange sessie. Zoals je hieronder ziet maken we ook een prijsverschil in leeftijd en is er een voordeelprijs voor groepen vanaf 16 deelnemers op de dag zelf.

Speelduur en sessienaam 6 – 30* spelers
van 10 – 14 jaar
6 – 15 spelers
vanaf 15 jaar
16 – 30* spelers
vanaf 15 jaar
1u00 FLEXIBLE SESSION* € 10 (minimum € 150) € 15 (minimum € 150) € 15
1u30 SHORT SESSION € 16 (minimum € 160) € 22,5 (minimum € 180) € 20
2u00 MEDIUM SESSION € 20 (minimum € 200) € 27,5 (minimum € 220) € 25
3u00 LONG SESSION € 27,5 (minimum € 275) € 38 (minimum € 380) € 35
  • Instructie monitor + aandoen pakken zit in de speelduur gerekend!
  • Prijzen zijn per deelnemer en bedrag tussen haakjes is het minimumtotaalbedrag die een groep betaald (in geval van veel afwezigen op dag zelf of met minder aanwezig dan vooropgesteld minimum).
  • Een gewone lasershootsessie kan vanaf 6 à 8 tot en met 24 deelnemers per terrein (10 – 20 deelnemers zijn ideaal)
  • Voor groepen met uitsluitend kinderen onder de 10 jaar spelen we lasertag met aangepaste geweren… Vermeld de leeftijd van de deelnemers bij je info – aanvraag.
  • Onderstaande prijzen zijn bedragen per deelnemer en inclusief BTW voor alle groepen, behalve voor bedrijven (prijzen hieronder zijn dan exclusief BTW).
  • * Flexible session met speelduur 1 uur is enkel mogelijk voor of na een andere groep!
  • Vanaf 25 deelnemers raden we aan om te gaan voor een lasershoottoernooi met meer dan 2 teams.

Lasershoot combineren met ander activiteiten:

  • Combinatie lasershoot & avonturensport is mogelijk vanaf 32 euro voor een halve dag (duur 3u) en vanaf 44 euro voor hele dag (duur maximaal 6u). Klik hier rechts in het overzicht op ‘avontuur’ of ‘teamchallenge’ voor het zien van de mogelijkheden.
  • Lasershoot kan je ook aanvullen met bumperball (prijzen hierboven + 7,5 euro pp) of bumperfootball (bumperballs + footballarena) (prijzen hierboven + 12,5 euro pp).
  • Combinatie met archery shoot out of GOG paintball kan ook, meer info vind hier rechts bij ‘combinaties shooting’