Opgelet, door de huidige maatregelen zijn enkelen groepen van maximaal 4 personen mogelijk! Gelieve hier rekening mee te houden en niet in de periode waarin deze maatregel geldig is te reserveren. In de toekomst kan er wel al gereserveerd worden. Indien de activiteit dan niet kan doorgaan kijken wij voor een nieuwe datum.

Lasershoot “battlefield live” is een spannend, sensationeel actie-spel voor jong en oud en is vergelijkbaar met paintball, maar dan zonder verfkogels! Gekleed in een camouflage – of SWAT-pak en gewapend met een spitfire machine pistol dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de buitenlucht, nemen de spelers, verdeeld in 2 teams, het tegen elkaar op. De laserguns hebben een bereik van meer dan 100m en schieten infrarood, zoals de afstandsbediening van je tv, waardoor schieten onschadelijk, accuraat en veilig is! It’s your call of duty!

Lasershoot battlefield live wordt buiten gespeeld en kan eigenlijk altijd doorgaan mits aangepaste kledij (aan het weer) en het dragen van stevige schoenen. Tot en met 14 jaar betaal je de kinderprijs en vanaf 15 jaar de prijs voor volwassenen.
Wij beschikken over 2 terreinen op de Transfo site, hieronder vind je de prijzen terug: 

Speelduur en sessienaam 10 – 14 jaar vanaf 15 jaar
1u30 , INDUSTRIAL AREA € 15 (minimum € 180) € 20 (minimum €180)
1u30 , FOREST AREA € 15 (minimum € 180) € 20 (minimum €180)

 

Boeken kan via de groenen knoppen, druk op het terrein waar je wil spelen en je komt automatisch terecht op onze reservatie pagina.

  • Instructie monitor + aandoen pakken zit in de speelduur gerekend!
  • Wil je lasershooten bij ons, maar zijn enkele deelnemers jonger dan 8 jaar, vermeld dan bij opmerkingen/vragen duidelijk over hoeveel kinderen het gaat en vermeld duidelijk de leeftijd van deze kinderen. We bekijken dan wat er mogelijk is..
  • Vanaf 21 deelnemers kan je ook opteren om een lasershoottoernooi te boeken met 3 teams of meer, afhankelijk van het beschikbare budget, aantal deelnemers en je beschikbare tijd. Voor deze optie stuur je best een mailtje naar info@oenanthe.be

Lasershoot combineren met andere activiteiten (hiervoor dien je te mailen naar info@oenanthe.be):

  • Combinatie lasershoot & avonturensport is mogelijk vanaf 32 euro voor een halve dag (duur 3u) en vanaf 44 euro voor hele dag (duur maximaal 6u). Klik hier rechts in het overzicht op ‘avontuur’ of ‘teamchallenge’ voor het zien van de mogelijkheden.
  • Lasershoot kan je ook aanvullen met bumperball (prijzen hierboven + 7,5 euro pp) of bumperfootball (bumperballs + footballarena) (prijzen hierboven + 12,5 euro pp). 
  • Lasershoot combineren met escape room in een programma van 3u komt op 40 euro pp met minstens 320 euro. Vermeld ‘combi lasershoot & escape room’ bij je reservatie van een lasershootsessie.
  • Combinatie met archery shoot out of GOG paintball kan ook, meer info vind hier rechts bij ‘combinaties shooting’.
  • Tot slot kan je een lasershootsessie ook combineren met duiken. Hiervoor bestaan er geen vaste arrangementen en prijzen. Vermeld ‘combi lasershoot & duiken’ bij je reservatie van een lasershootsessie.