Vanaf 8 mei kan er gelasershoot worden in groepen van maximaal 24 personen per lasershootsessie en speelveld!

Lasershoot “battlefield live” is een spannend, sensationeel actie-spel voor jong en oud en is vergelijkbaar met paintball, maar dan zonder verfkogels! Gekleed in een camouflage – of SWAT-pak en gewapend met een spitfire machine pistol dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de buitenlucht, nemen de spelers, verdeeld in 2 teams, het tegen elkaar op. De laserguns hebben een bereik van meer dan 100m en schieten infrarood, zoals de afstandsbediening van je tv, waardoor schieten onschadelijk, accuraat en veilig is! It’s your call of duty!

Lasershoot battlefield live wordt buiten gespeeld en kan eigenlijk altijd doorgaan mits aangepaste kledij (aan het weer) en het dragen van stevige schoenen. Tot en met 14 jaar betaal je de kinderprijs en vanaf 15 jaar de prijs voor volwassenen. Het bedrag tussen haakjes is het bedrag die je sowieso betaalt bij minder dan 9 (volwassenen) en 12 (kinderen) deelnemers. Vanaf 9 (volwassenen) en 12 (kinderen) betaal je het bedrag per persoon (pp)

Wij beschikken over 2 terreinen op de Transfo site, hieronder vind je de prijzen terug: 

Speelduur en sessienaam 10 – 14 jaar vanaf 15 jaar
1u30 , INDUSTRIAL AREA € 15 pp (minimum € 180) € 20 pp (minimum €180)
1u30 , FOREST AREA € 15 pp (minimum € 180) € 20 pp (minimum €180)

Boeken kan via de groenen knoppen, druk op het terrein waar je wil spelen en je komt automatisch terecht op onze reservatie pagina.

  • Instructie monitor + aandoen pakken zit in de speelduur gerekend!
  • Wil je lasershooten bij ons, maar zijn enkele deelnemers jonger dan 8 jaar, vermeld dan bij opmerkingen/vragen duidelijk over hoeveel kinderen het gaat en vermeld duidelijk de leeftijd van deze kinderen. We bekijken dan wat er mogelijk is..
  • Vanaf 21 deelnemers kan je ook opteren om een lasershoottoernooi te boeken met 3 teams of meer, afhankelijk van het beschikbare budget, aantal deelnemers en je beschikbare tijd. Voor deze optie stuur je best een mailtje naar info@oenanthe.be

Lasershoot combineren met andere activiteiten (hiervoor dien je te mailen naar info@oenanthe.be):