De nadruk ligt op de beleving van de kick bij het avontuurlijk programma met zowel activiteiten in de hoogte als boven en op het water!

Duur en prijs:

De deelnemers volgen de activiteiten best in groepen van 15 tot 24 deelnemers. Vanaf 25 deelnemers worden er best 2 of meer groepen gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen actief bezig kan zijn. Bij een aantal tussen 25 en 30 deelnemers gebeurt groepsverdeling (1 of 2 groepen) best in overleg met Oenanthe en verantwoordelijke groep. Er zijn programma’s mogelijk vanaf 2u. We voorzien avontuurlijke programma’s voor groepen vanaf 8 tot 300 deelnemers. De Prijzen hieronder zijn per persoon en inclusief BTW voor alle groepen, prijzen exclusief BTW voor alle bedrijven. Per monitor/groep rekenen we minimaal 15 betalenden, zie tussenhaakjes hieronder.

Duur: 2u 3u 4u hele dag (5 à 6u)
Prijs: €16

(€240)

€20

(€300)

€26

(€390)

€32

(€480)

Activiteiten:

Na het kiezen van de duur van het programma, kies je 1 activiteit per uur met daarbovenop 1 reserve – activiteit voor het gehele programma. Bijvoorbeeld programma van 3u met hoogtouwenparcours, deathride en aquapiste (reserve: boogschieten). 

*Bij groepen met een mix van verschillende leeftijden, kan de minimumleeftijd van deze activiteit (als * vermeld staat bij de leeftijd) verlagen door hulp van de volwassenen. Staat er geen * dan staat de minimumleeftijd vast en moet je dus rekening houden met de leeftijd van de jongste deelnemer, om je programma samen te stellen. Voor groepen vanaf 30 deelnemers kan je eventueel wel een afzonderlijk programma kiezen voor de kinderen en een afzonderlijk programma voor de deelnemers vanaf 12  jaar.

Bij grote groepen vanaf 50 deelnemers maken we een prijs op maat.