Het spel kan je het best vergelijken met een soort tussen 2 vuren spel, maar in plaats van gooien met een bal, heeft iedereen in zijn vak een boog en liggen er bij de start pijlen (voorzien van een mousse) op het terrein. Je strijdt met pijl en boog in 2 teams tegen elkaar en probeert zo snel mogelijk de doelen van het andere team zelf uit te schakelen met een raak schot! De pijlen zijn speciaal ontworpen voor deze game en het spel verloopt veilig mits dragen van een masker (zie foto’s hieronder).

Archery shoot out wordt buiten gespeeld en kan eigenlijk altijd doorgaan mits aangepaste kledij (aan het weer) en het dragen van stevige schoenen. Het spel kan gespeeld worden vanaf 12 jaar en een sessie duurt anderhalf uur inclusief uitleg. Vanaf 11 deelnemers betaal je een prijs per persoon, bij minder dan 11 deelnemers betaal je de minimumprijs (tussenhaakjes in tabel).

 • Instructie monitor + aandoen pakken zit in de speelduur gerekend!
 • Wil je een archery shoot out boeken bij ons, maar zijn enkele deelnemers jonger dan 12 jaar, vermeld dan bij opmerkingen/vragen duidelijk over hoeveel kinderen het gaat en vermeld duidelijk de leeftijd van deze kinderen. We bekijken dan wat er mogelijk is.
 • De prijzen voor alle groepen zijn inclusief BTW, behalve voor bedrijven/instanties met BTW – nummer, daarvoor zijn de vermelde prijzen exclusief BTW.
 • Vanaf 25 deelnemers krijg je een halfuur extra speeltijd voor dezelfde prijs per persoon. Dan werken we in 3 teams, waarbij er telkens één team pauzeert.

Prijs 

 • € 18 pp (minimum van €180 en maximum 24 deelnemers) voor een sessie van anderhalf uur.
 • € 18 pp (vanaf 25 deelnemers maken we 3 teams, die om beurten eens pauzeren en trekken we de totale speelduur op naar 2u)

Combinaties:

 • Combinatie archery shoot out & avonturensport is mogelijk vanaf 30 euro voor een halve dag (duur 3u) en vanaf 42 euro voor hele dag (duur maximaal 6u). Klik hier op ‘avontuur’ of ‘teamchallenge’ voor het zien van de mogelijkheden.
 • Een sessie archery shoot out kan je ook aanvullen met bumperball (prijzen hierboven + 7,5 euro pp) of bumperfootball (bumperballs + footballarena) (prijzen hierboven + 12,5 euro pp).
 • Combinatie met softpaintball of lasershoot kan ook, meer info vind je bij ‘combinaties shooting’ 
 • Archery shoot out combineren met escape room in een programma van 3u komt op 38 euro pp met minstens 304 euro. Vermeld ‘combi archery shoot out & escape room’ bij je reservatie.
 • Tot slot kan je een archery shoot outsessie ook combineren met duiken. Hiervoor bestaan er geen vaste arrangementen en prijzen. Vermeld ‘combi archery shoot outsessie & duiken’ bij je reservatie.

De Archey Shout set kan je ook huren, voor meer info ivm verhuur van deze set:
Archey Shoot Out verhuur op locatie.