Het spel kan je het best vergelijken met een soort tussen 2 vuren spel, maar in plaats van gooien met een bal, heeft iedereen in zijn vak een boog en liggen er bij de start pijlen (voorzien van een mousse) op het terrein. Je strijdt met pijl en boog in 2 teams tegen elkaar en probeert zo snel mogelijk de doelen van je tegenstander of de tegenstanders zelf uit te schakelen met een raak schot! De pijlen zijn speciaal ontworpen voor deze game en verloopt veilig mits dragen van een masker (zie foto’s hieronder). Je kan dit spel vergelijken met paintball maar dan veel toegankelijker, aangezien je nooit zonder munitie kan vallen! Recupereer de pijlen zodat je opnieuw ten strijde kan gaan maar pas op dat je niet geraakt wordt of je wordt tijdelijk uitgesloten!

Minimumvoorwaarde: vanaf 12j
Duur sessie: 1u30min*

Prijs (onderstaande prijzen zijn inclusief BTW voor alle groepen en exclusief BTW voor bedrijven).

  • € 18 pp (minimum van 10 betalende deelnemers)
  • € 16 pp (vanaf 16 tot en met 24 deelnemers)
  • *€ 16 pp (vanaf 25 deelnemers maken we 3 teams, die om beurten eens pauzeren en trekken we de totale speelduur op naar 2u)

Als u archery shoot out op wilt nemen in een programma vanaf 3u in combinatie met andere activiteiten kijk dan even naar ons avontuurlijk programma , naar de mogelijkheden binnen onze teamchallenge formule of combineer met een andere shooting – activiteit.

De Archey Shout set kan je ook huren, voor meer info ivm verhuur van deze set:
Archey Shoot Out verhuur op locatie.