Vanaf 8 mei kunnen we groepen ontvangen van 24 deelnemers, vanaf 25 deelnemers splitsen we op in 2 groepen en voorzien we 2 monitoren.

Het spel kan je het best vergelijken met een soort tussen 2 vuren spel, maar in plaats van gooien met een bal, heeft iedereen in zijn vak een boog en liggen er bij de start pijlen (voorzien van een mousse) op het terrein. Je strijdt met pijl en boog in 2 teams tegen elkaar en probeert zo snel mogelijk de doelen van het andere team zelf uit te schakelen met een raak schot! De pijlen zijn speciaal ontworpen voor deze game en het spel verloopt veilig mits dragen van een masker (zie foto’s hieronder).

Archery shoot out wordt buiten gespeeld en kan eigenlijk altijd doorgaan mits aangepaste kledij (aan het weer) en het dragen van stevige schoenen. Het spel kan gespeeld worden vanaf 12 jaar en een sessie duurt anderhalf uur inclusief uitleg.

  • Wil je een archery shoot out boeken bij ons, maar zijn enkele deelnemers jonger dan 12 jaar, vermeld dan bij opmerkingen/vragen duidelijk over hoeveel kinderen het gaat en vermeld duidelijk de leeftijd van deze kinderen. We bekijken dan wat er mogelijk is.
  • De prijzen voor alle groepen zijn inclusief BTW, behalve voor bedrijven/instanties met BTW – nummer, daarvoor zijn de vermelde prijzen exclusief BTW.
  • Het bedrag tussen haakjes is het bedrag die je sowieso betaalt bij minder dan 9 (volwassenen) en 12 (kinderen) deelnemers. Vanaf 9 (volwassenen) en 12 (kinderen) betaal je het bedrag per persoon (pp)

Prijs 

Speelduur  12 – 14 jaar vanaf 15 jaar
1u30 € 15 pp (minimum € 180) € 20 pp (minimum €180)

Archery shoot out combineren met andere activiteiten: archery shoot out en een andere activiteit boeken doe je via deze link

  • archery shoot out kan je aanvullen met bumperball (shootingsessie 1u30 + 1u bumperball), hiervoor betaal je bovenop de hierboven vermelde prijzen (15 en 20 euro pp afhankelijk van de leeftijd met minstens 180 euro) 9 euro pp extra (deelnemers tot en met 14 jaar) en 12 euro pp extra (deelnemers vanaf 15 jaar) en dat met een minimum van 108 euro. Voor de bumperfootball – versie met onze opblaasbare voetbalarena (aanrader!) betaal je 125 euro extra.
Speelduur en sessienaam 12 – 14 jaar vanaf 15 jaar
2u30 , LASERSHOOT EN BUMPERBALL € 24 pp (minimum € 288) € 32 pp (minimum €288)
2u30 , LASERSHOOT EN BUMPERFOOTBALL € 24 pp (minimum € 288) + €125 € 32 pp (minimum €288) + €125

De Archey Shout set kan je ook huren, voor meer info ivm verhuur van deze set:
Archey Shoot Out verhuur op locatie.