Bij een teamchallenge – programma worden de groepen verdeeld in 2 teams die het bij elke activiteit opnemen tegen elkaar. Een recreatieve competitie met verschillende ludieke en soms gedurfde activiteiten.

Duur en prijs:

De deelnemers volgen de activiteiten best in groepen van 15 tot 24 deelnemers en elke groep wordt nog eens verdeeld in 2 teams die het bij de opdrachten opnemen tegen elkaar. Vanaf 25 deelnemers worden er best 2 of meer groepen gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen actief bezig kan zijn. Bij een aantal tussen 25 en 30 deelnemers gebeurt groepsverdeling (1 of 2 groepen) best in overleg met Oenanthe en verantwoordelijke groep. Er zijn programma’s mogelijk vanaf 2u. Indien je kiest voor een programma van 2u in de namiddag dan proberen we 2 groepen na elkaar in te plannen. Een programma van 13u tot 15u en een programma van 16u tot 18u. Bij programma’s vanaf 3u kan je zelf een startuur voorstellen bij je boeking. We voorzien avontuurlijke programma’s voor groepen vanaf 8 tot 300 deelnemers. De prijzen hieronder zijn per persoon en inclusief BTW voor alle groepen, prijzen exclusief BTW voor alle bedrijven. Per monitor/groep rekenen we minimaal 15 betalenden, zie tussenhaakjes hieronder.

Duur: 2u 3u 4u hele dag (5 à 6u)
Prijs: €20 pp (€300) €25 pp (€375) €30 pp (€450) €35 pp (€525)

Activiteiten:

Na het kiezen van de duur van het programma, kies je 1 activiteit per uur. Afhankelijk van de keuze van de activiteiten en aantal deelnemers zullen er 2 of 3 gekozen activiteiten aan bod komen. 

  • Pamperpaal (en speleobox vanaf 8 jaar*)
  • Lage teambuildingspiste met onder andere spinnenweb en leuk coöperatieparcours (vanaf 10 jaar*)
  • Hindernissen stormbaan (vanaf 10 jaar*)
  • Teamchallenge 2 teams nemen het op tegen elkaar bij de verschillende ludieke teambuildingopdrachten, uitbreidbaar naar 2u in het programma. (vanaf 10 jaar*)
  • Vlottenchallenge idem zoals de teamchallenge, maar dan gecombineerd met vlotten (vanaf 10 jaar*)
  • Boogschieten (vanaf 8 jaar)
  • Reuzenkano (10 à 12 personen per boot) + €2,5 pp (vanaf 10 jaar*)
  • Kajak (1 of 2 persoonskajaks afhankelijk van de beschikbaarheid) + €3 pp (vanaf 10 jaar)

*Bij groepen met een mix van verschillende leeftijden, kan de minimumleeftijd van de activiteit verlagen door hulp van de volwassenen.

Bij grote groepen vanaf 50 deelnemers maken we een prijs op maat.