• Gavers

Het groepsaanbod, georganiseerd door het Provinciaal Recreatie – en Natuurcentrum ‘De Gavers’ met Oenanthemonitoren die instaan voor de begeleiding op de dag zelf, is een vast aanbod enkel voor families, verenigingen en vriendengroepen tot maximum 50 personen.

Stel zelf je programma van 3u (aaneensluitend) samen met 2 of 3 activiteiten (andere activiteiten kan je niet kiezen in dit aanbod, wil je andere activiteiten dan kan je je programma samenstellen bij avontuur of teamchallenge in het aanbod van Oenanthe zelf).

De prijs voor een programma van 3u bedraagt 250 euro per groep van max 25 deelnemers (dus vanaf 26 deelnemers doe je de activiteiten in 2 afzonderlijke groepen en betaal je dus 250 euro extra.

Activiteiten:

  • 1u reuzenkano
  • 1u klimmuur
  • 1u lage teambuildingspiste
  • 2u hoogtouwenparcours (en kidsparcours voor deelnemers kleiner dan 1m40)

Meer info vind je via deze link waar je ook kan reserveren. Wat Oenanthe betreft, zie je ons dus op de dag zelf. De rest wordt geregeld via het PRNC De Gavers zelf.

locatie Transfo

Blokellestraat 113b,
8550 Zwevegem

route

locatie Gavers

Eikenstraat 131
8530 Harelbeke

route

Op locatie

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op uw terrein, bedrijf, tuin, park, …

Heeft u vragen rond activiteiten op Transfo?

Of u wilt zelf iets organiseren
voor uw familie, vriendenkring of bedrijf?

contacteer ons