Bumperballen

Ren in het rond, laat je vallen en rol verder. In deze opblaasbare ballen ben je veilig beschermd tegen jouw tegenstander. Bumper ball voetbal, bumper ball worstelen,... zijn enkele spelvormen die zeer plezant zijn. Het voordeel is dat je in de bal zelf zit met je bovenlichaam waardoor zowel kinderen als volwassenen dus samen kunnen spelen. Plezier gegarandeerd!

Wij beschikken over 30 bumper balls voor volwassenen en 20 bumper balls voor kinderen. Een voetbal en 2 doelen kunnen worden aangevraagd

·         Voorwaarden:  een vrij grasveld, waar onze bumper balls geen schade kunnen oplopen (scherpe randen, takken, struiken, glas, nagels, steentjes, ...) en die voldoende ver weg is van paden, wegen waar wandelaars, fietsers, auto's passeren. Kan ook in sporthallen worden gespeeld, maar pas op voor ramen en deuren in glas!!!

·         Prijs:

  • €25 per bumperball (€20 vanaf 16 stuks,)

  • Vervoer aan €0,6/km (minimum 25 euro). Zelf ophalen en terugbrengen in Zwevegem of Vichte (afhankelijk van andere verhuren) is ook mogelijk en hierbij valt de vervoerskost weg. (Tot 10 bumperballen kan je makkelijk vervoeren in een personenwagen met achterste zetels plat en vrije kofferruimte.
  • Monitor is geen must, maar kan aangevraagd worden aan €30 per uur.
  •  € 200 voor een opblaasbare voetbalbounder van 20 op 10 meter met daarin 2 grote voetbaldoelen. Wij hebben 2 identieke bounders beschikbaar.

 


  

Created by CRM.art