Sportkampen

Reeds jaren organiseert Oenanthe sportkampen op het provinciedomein ''De Gavers''. Het basisrecept is avontuur, een kamp voor kinderen die graag buiten ravotten en houden van sporten met een avontuurlijk tintje. Onder deskundige begeleiding gaan de kinderen elke dag het avontuur tegemoet. Te land, te water en in de lucht!

Wegens het succes van ons avonturenkamp, hebben we dit concept open getrokken vanaf het 2e kleuter tot het 2e middelbaar. Voor elk wat wils. Ondertussen verplaatsen we ons met de oudste leeftijdsgroepen (avonturenkampen en avonturenkicks) minstens éénmaal per week naar onze industriële site op Transfo te Zwevegem, waar we naast avontuur ook paintball en lasershoot aan bod kunnen laten komen in onze sportkampen!

Naast de kampen op De Gavers organiseren we ook kampen op Transfo Zwevegem. Dit voor kinderen van het 5e leerjaar tot 3e middelbaar. Ons Shooting-Adventure kamp Transfokamp is de ideale mix voor kinderen die houden van avontuurlijke uitdagingen gecombineerd met shooting games (lasershoot, gog-paintball, archery shout out,...)

Voor het eerst organiseren we internaat avonturenkampen op het Domein kluisbos. Dit voor kinderen vanaf het 5e leerjaar - 2e middelbaar. Deze week vol avontuur belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Een sportkamp bij Oenanthe moet voor jong en oud een onvergetelijke week worden van actie, sport, ontspanning en plezier. Het plezier buiten te zijn en samen met andere kinderen een bont kamp te beleven!

 Overzicht geboortejaren:
  • Kleuter natuur (Paasvakantie) - en kleuter piratenkamp (zomervakantie) : voor alle kleuters van het 2e en 3e kleuter,
  • Avonturiers (Paasvakantie) - en indianenkamp (zomervakantie): voor kinderen geboren in 2011 en 2012,
  • Avonturenkriebels: voor kinderen geboren in 2009 en 2010,
  • Avonturenkampen: voor kinderen geboren in 2007 - 2008 (paasvakantie ook 2006)*,
  • Avonturenkicks: voor iedereen geboren in 2004 tot 2006 (enkel in zomervakantie)*
  • Shooting-adventure Transfokamp: voor iedereen geboren in 2004 - 2008
  • Internaat avonturenkamp Domein Kluisbos: 2005 - 2008
* Iedereen geboren in 2006 kan zich voor de Paasvakantie inschrijven in het avonturenkamp, want onze avonturenkicks worden enkel in de zomer georganiseerd!

Hoe en waar inschrijven?

Inschrijvingen kunnen niet via Oenanthe zelf, maar wel via de sportdienst van Deerlijk of Kortrijk.

  •  Sportdienst Deerlijk (vanaf 2 februari 9u):
  • Sportdienst Kortrijk (vanaf 1 februari 19u):
< Maak een keuze uit ons overzicht aan de linkerkant

Created by CRM.art