Duikinitiatie

Op zoek naar iets onvergetelijks, iets unieks,… dan is een initiatie duiken zeker iets om met vrienden, collega’s te doen. Na een hartelijke ontvangst in onze cafetaria die zich verborgen houdt in de duiktank en na de nodige instructies kan je de diepte verkennen.  Hierbij vnl drie formules:

  • Snorkel-freedive initiatie: verken de duiktank met de snorkel en tijdens freedive. Naast initiatie, spelopdrachten en mogelijkheid om met onderwaterscooter te duiken.

o   Duur 2u

o   Prijs 25€/p met een min van 8 betalende

  • Doopduik voor groepen: wil je eens proeven van het echte duiken dan kan dit tijdens deze korte initiatie. Na de briefing worden de deelnemers  één op één begeleid door een instructeur. Hierbij wordt de groep ingedeeld in 2 of meerdere groepen

o   Duur: min 2u bestaande uit 2 of meer sessies van 1u.

o   Prijs 50€/p met een min van 4 betalende

  • Duik initiatie: het verschil met de doopduik is dat dit een volwaardige initiatie betreft waar ook meer gedoken wordt. Deze initiatie kan ook meegerekend worden als opleiding (zie duikopleiding)

o   Duur: 2u

o   Prijs: Privé: 85€/p en Duo: 75€/p

Voor meer info surf naar www.duiktank.be of mail naar: info@duiktank.be

Alle duikinitaties zijn mogelijk in combinatie met ons volledig avonturenaabod, neem contact op met info@oenanthe.be en wij kijken wat mogelijk is voor welk budget!