Locaties

Voor alle events kan er op locatie worden gegaan. Daarbij is het mogelijk het event te laten plaatsvinden op u terrein, bedrijf, tuin, park, ... en deze alzo te koppelen aan een congres, meeting, ... .

Indien u echter niet over een voorkeurlocatie beschikt, kunt u altijd terecht op onze standaardlocaties, die tevens over verschillende faciliteiten beschikken. Hieronder de stellen we u enkele de verschillende mogelijkheden van de locaties voor:

Transfo Zwevegem:

 De gemeente Zwevegem heeft in 2004 de site van de oude elektriciteitscentrale (1911) verworven. Onze avontuurlijke sporten op deze locatie zijn een deel van de "herbestemming" die men voor dit terrein zoekt. Bij het betreden van deze verlaten centrale, waant u zich dadelijk in een andere sfeer ...

Verder wil men de Transfo-site laten uitgroeien tot een MICE-bestemming (Meetings, incentives, congressen en events).  Verschillende faciliteiten zijn al voorhanden, andere staan op het programma voor de toekomst: een polyvalente evenementenhal, ruimte voor congressen, recepties, tentoonstellingen en horeca, de bouw en inrichting van bijkomende horeca- en keukenfaciliteiten, fuifzaal, ... .

Provinciaal Domein De Gavers:

Dit provinciaal domein staat gekend als dé groene long van Harelbeke. Een prachtig decor om onze avontuurlijke sporten in onder te brengen. Tevens beschikt dit domein over een Polyvalente zaal, verschillende leslokalen, cafetaria's, ... Degelijke accomodatie die kan gebruikt worden om uw event in orde te brengen.

 

Created by CRM.art