Arrangement Restaurant Beukenhof Vichte

Het Restaurant en het park er rond is ‘de’ ideale locatie om met uw collega’s teambuilding en lekker eten te combineren. Verschillende teambuildingsopdrachten die in het gezellige park rondom het restaurant (oud kasteel) plaatsvinden in combinatie met een lunch en/of een seminarie in de polyvalente zaal… brengen heel wat mogelijkheden met zich mee. 

Duur 

Er kan worden gekozen voor een volledige of een halve dag. Het begin- en einduur kan vrij worden bepaald in samenspraak met Oenanthe. 

Activiteiten

Teambuildingsopdrachten voor u en uw collega’s.  De teambuildingsopdrachten worden in samenspraak opgesteld in functie van de doelgroep en wensen van het bedrijf.

Teambuildingschallenge – teambuilding met een vleugje recreatieve competitie

In deze challenge zullen verschillende teams het tegen elkaar opnemen. De teams moeten verschillende ludieke teambuildingsopdrachten tot een goed einde brengen. Deze worden adhv een scoresysteem aan elkaar gelinkt waardoor er altijd 1 winnaar is (tenzij dit geen must is voor het bedrijf).

Teambuilding pure sant – teambuilding met reflectie

 Verschillende groepen (15 à 20 personen per groep) doen  verschillende teambuildingproeven voorgesteld als een probleem die de groep samen moet oplossen! Achteraf kan er mogelijks een kort gesprek gehouden worden over het verloop van de proef om zo te komen tot een betere samenwerking en taakverdeling binnen de groep.

Teambuilding deluxe - teambuilding met nooit geziene activiteiten

Hierbij wordt het activiteitenpakket aangevuld of volledig voorzien van topactiviteiten als lasershoot, laser kleiduifschieten, team cube roller, boogschieten, bumperball, … Deze ‘Deluxe’ versie kunnen geïntegreerd worden in de challenge en in de teambuilding pure sant ter afwisseling met de teamvormende activiteiten.

Prijs activiteiten We maken graag een vrijblijvende offerte op als je ons mailt met korte beschrijving van doelgroep (leeftijd, aantal, sportief – minder sportief) en eigen wensen (plezier, teamvormend, reflectie, …)

Catering (verzorgd door restaurant het Beukenhof):

  • Dagschotel (hoofdgerecht met keuze voorgerecht, soep of dessert) aan 15€ p
  • Businesslunch vanaf 30€ pp
  • Maandmenu voor 43 € pp (4 gangenmenu)

Er is ook een leuke (vergader) ruimte boven in het Beukenhof voor 45 personen (meer personen mogelijk bij aanvraag)

Created by CRM.art